За нас

оцет ябълков.2

 

 

Най-висококачественият оцет на българския пазар

Натурален ябълков оцет „ЛИДИЯ“

Нашият натурален ябълков оцет е един от малкото оцети, които се произвеждат единствено и само от  ябълки , за да се направи традиционния ябълков оцет.

Какво прави нашият оцет  специален?

  • Нашият ябълков оцет е непастьоризиран и естествен продукт. Ние не използваме никакви химикали, за да ускорим  процеса, или да променим  външния вид на нашия продукт.
  • Непастьоризиран и е буквално  жив. Той е мътен, тъй като оцетната „майка“ е в него.
  • Непастьоризираният  ябълков оцет има мощни здравословни качества.
  • Пастьоризираният оцет обикновено е бистър, което означава, че е загубил голяма част от тези качества. Това е  оцета,който  най-често и лесно намирате в големите супермаркети.
  • Нашите ябълки се берат и обработват на място.
  • Ние използваме внимателно подбрана комбинация от ябълки.
  • Носим пълна отговорност за качеството -от ябълката до оцета.

cropped-оцет-9.1-1.jpgДнес, по-голямата част от производството на оцет се извършва главно с търговска цел и се произвежда от синтетична оцетна киселина. За съжаление, само 10% от производството на  оцет в света са направени чрез  биологичния метод, от които  само малък процент е направен  чрез традиционен бавен процес.  

Естественият  процес на ферментация е много дълъг и  много по-трудоемък от съвременните  методи.   Бавният процес произвежда плътен и богат на хранителни вещества оцет .   Вкусът  и ароматът, които характеризират бавно направеният оцет, не могат да бъдат намерени в масово разпространеният оцет .

При избора на Натурален и био ябълков оцет „ЛИДИЯ”,ние гарантираме качеството,както и че купувате нефилтриран,непастьоризиран,ябълков оцет с”майка”

Натуралният ябълков оцет е хранителен продукт,не е лекарствено средство или хранителна добавка.Информацията поместена на този сайт е с образователен характер и е взаимствана от различни източници,няма за цел да диагностицира, лекува или предотвратява което и да е заболяване, нито да замести лекарски съвет.В случай, че страдате от някакво заболяване,и решите да използвате Натурален ябълков оцет за подпомагане на  лечението му, моля обърнете се към лекар. С използването на този сайт Вие декларирате, че разбирате, че ние не носим отговорност за каквито и да е щети или загуби свързани с употребата му за лечение.

Информацията поместена в сайта е взаимствана от книги на Д-р Джарвис,Пол и Патриша Брег,Анастасия Семенова,Академик Болотов,Книгата „Лечебният ябълков оцет“,както и от чужди сайтове.