fbpx

fd1938b7b72bb0f4aeec3b89ce89d17b„Билковото вино“, което ще ви представим днес се приготвя от ябълков оцет, мед и магданоз и чрез приема му ще си осигурите едно сърце в чудесно здраве.

Изключително подходящо е да се приема от хора, при които честото сърцебиене е факт или обратното има сърдечна недостатъчност. Сърцебиене се наблюдава когато изпитваме силни емоции, като те могат да бъдат положителни и отрицателни. В повечето случай този симптом се появява при силен стрес, голямо физическо натоварване всеки ден, което води до прекомерно изморяване или чувство за безпокойство. В случай, че сърцебиенето е неизменна част от ежедневието ви трябва да се обърнете към специалист, защото то може да подсказва за сериозни проблеми със сърдечно-съдовата система.

Сърдечната слабост е другата крайност, при която сърцето няма нужната сила да изпомпва достатъчно кръв към организма. При сърдечна слабост се изразяват симптоми на всекидневна отпадналост, без извършване на натоварващи действия, нощен задух в следствие на който се събуждате, затруднено дишане и отичане на крайниците.
При тези две крайности свързани със сърцето можете да си приготвите „вино от билки“, което ще ви помогне за подобряване на ритъма на сърцето и вашето добро здраве.

Откъснете една голяма връзка пресен магданоз от градината и го измийте добре под течаща вода. Сложете в съд 1 литър вода и сложете магданоза, като варите 30 минути на слаб огън. Получената отвара оставете на плота, за да се охлади и разбира се следва прецеждането и. после към нея трябва да сложите 2 с.л лъжици суров,натурален ябълков оцет. Разбърквате добре и за финал прибавяте 4 супени лъжици пчелен мед. Отново бъркате добре до пълното разтваряне на меда в отварата.

От това лечебно „вино от билки“, което си приготвихте лесно с достъпни продукти от кухнята ще приемате само при нужда. Препоръчителния прием е 2 супени лъжици.

С помощта на лечебното „вино от билки“ ще подобрите сърдечната дейност, а това ще окаже благоприятно влияние на целия организъм и ще се радвате на цветущо здраве.

Източник:http://www.bilka.info