fbpx

ябълков оцет 3Има хора, за които да помагат на другите е мисия, която съпътства целия им живот. Един от тях е Асен Бакалов от Рупите, който е известен като лечител в целия Петрички край и към когото се обръща всеки, връхлетян от някаква неволя, свързана със здравето му.
Самият той неведнъж е изпитвал върху себе си силата на билките. Благодарение на рецептите с използването на природни средства той е успял да помогне и на съпругата си Лефтера, когато преди години бива покосена от тежък инсулт. А също и когато разширените вени опасват като въжета краката й.
Специално срещу тромбоза, разширени вени и за подобряване на оросяването на мозъка той препоръчва изпитана терапия с изсушени плодове от черен бъз, съчетана с приемането на Натурален  ябълков оцет. За целта узрелите зърна от бъз се изсушават и от тях преди ядене се взимат всеки ден – сутрин, обед и вечер, по 10 броя. След това се изпива една чаша топла вода, в която е разтворен 1 с. л. ябълков оцет. По желание към течността може да се прибави и 1 с. л. мед.

Поръчате в нашият онлайн магазин Натурален ябълков оцет

При избора на Натурален и био ябълков оцет „ЛИДИЯ”,ние гарантираме качеството,както и че купувате жив, нефилтриран,непастьоризиран,ябълков оцет с”майка”

Източник:http://www.desant.net/