fbpx

Ябълковият оцет е един от най-известните и ефикасни начини за лечение на гъбички по ноктите.Това е и най-евтиният начин да се справите с  гъбичните инфекции.Правят се бани в разтвор 50% вода и 50% оцет.Краката се накисват в продължение на поне 30 минути сутрин, обед и вечер.

Киселинността на оцета облекчава сърбежа и възстановява PH баланса,който е необходим за борба с гъбичките. Ябълковият оцет може да намали възпалението, а следователно и болката, свързани с някои етапи на гъбичните инфекции, а в  комбинация с водороден пероксид (Н2О2), убива всички бактерии и вируси.  Оцетът е киселина, а гъбичките не обичат кисела среда.
Друг начин на приложение е  потупване на ноктите с напоен с оцет  памучен тампон.Този метод е по-практичен при борба с  гъбичките.  Много хора правят грешка,като  прекратяват  лечението, когато гъбична инфекция, изглежда че е отминала и след това тя се проявява отново.Лечението трябва да бъде продължително.

Заедно с тези процедури,може да приемате ябълков оцет 2с.л.,разтворени в чаша вода,което също спомага при борбата с гъбичните инфекции.

Използвайте,нефилтриран,непастьоризиран,натурален ябълков оцет.

Поръчате в нашият онлайн магазин Натурален ябълков оцет

При избора на Натурален и био ябълков оцет „ЛИДИЯ”,ние гарантираме качеството,както и че купувате жив, нефилтриран,непастьоризиран,ябълков оцет с”майка”