fbpx

ocet23Комбинацията от мед и ябълков оцет е добре познат домашен лек за артрит. Тази прочистваща напитка облекчава ставните болки. Много диетолози смятат, че в тази детоксираща напитка можете да намерите минерали като калий, фосфор, калций, магнезий, естествен силиций, пектин, и винени киселини, които са ефективни в борбата с токсините на тялото, инхибирането на вредните бактерии и помагат на организма да поддържа жизненоважното киселинно-алкално равновесие.
Според д-р Джарвис, когато ябълков оцет и мед се приема ежедневно, калциевите отлагания се освобождават обратно в кръвта, за да се рециркулират към костите, получавайки по този начин облекчаване на болките при артрит и предотвратяване на остеопорозата.
За да се приготви този здравословен тоник, смесете две супени лъжици оцет и две супени лъжици суров мед в чаша топла вода и пийте това три пъти на ден. Това може да отнеме няколко седмици, за да имате ефект.
Д-р D.C. Джарвис в книгата си „Народна медицина“

Поръчате в нашият онлайн магазин Натурален ябълков оцет

При избора на Натурален и био ябълков оцет „ЛИДИЯ”,ние гарантираме качеството,както и че купувате жив, нефилтриран,непастьоризиран,ябълков оцет с”майка”

 

Източник:http://zdraveto-dar-ot-boga.blogspot.bg/2015/11/apple-cider-vinegar-and-honey-remedy.html