fbpx

био ябълков оцетИ двете – ябълков оцет и мед, са популярни съставки, използвани в много природни лекове за много заболявания. Ето една проста рецепта, която можете да направите у дома. Тя се нарича „еликсир против стареене“, който се използва широко за борба с остаряването. Рецепта Съставки: 1- 2 супени лъжици суров мед 1- 2 супени лъжици ябълков оцет Една чаша топла вода Начин на употреба: Смесете меда и ябълковия оцет с топлата вода и ги оставете да се разтворят напълно. Пийте тази смес бавно. Препоръчително е да се пие по 1-2 чаши от тази напитка на ден. Как тези 2 съставки може да ви помогнат Тази смес работи като средство за защита от стареене, тъй като укрепва имунната система, а здравата имунна система насърчава здравето на кожата чрез промиване на мъртвите кожни клетки. И двете, ябълков оцет и мед, са пълни с антиоксиданти и важни минерали, както и витамини, които защитават клетките от окисляване и се борят със свободните радикали, като по този начин предотвратяват преждевременното стареене.
Със силни антибактериални и почистващи свойства, тази смес работи чудесно да ви помогне да се отървете от акне, пъпки и възрастови петна. Пийте тази напитка 2 пъти на ден или директно измивайте лицето си със нея. Тази напитка действа като антибиотик, който ще се бори със стареенето отвътре навън. Съдържащите се витамин А и калий в нея насърчават подмладяване на кожата. Други заболявания, които биха могли да бъдат излекувани чрез тази напитка с ябълков оцет и мед включват:

Затлъстяване

Хранително отравяне

Киселинен рефлукс

Осигурява енергия

Лош дъх

Облекчава артрит

Третира високо кръвно налягане

Поддържа здравословно ниво на холестерола

Третира екзема

Поръчате в нашият онлайн магазин Натурален ябълков оцет

При избора на Натурален и био ябълков оцет „ЛИДИЯ”,ние гарантираме качеството,както и че купувате жив, нефилтриран,непастьоризиран,ябълков оцет с”майка”

Източник:http://biopogled.com/