fbpx

ябълков оцет 6Натуралният ябълков оцет е  средство, което може да Ви избави от камъни в жлъчката.Ефектът му в

този случай се изразява в размекване и разтваряне на кристалчетата в жлъчката, които всъщност представляват коварните камъни.

Това свойство на оцета е научно доказано и се дължи на съдържащите се в него полезни вещества – кетони, ацетати, кисели и карбол. Освен тях той съдържа и бета каротен и витамините Е, С, К и вит. от групата В.

Комбинацията ябълков оцет +зехтин помага за разбиването и извеждането на песъчинките и кристалчетата от жлъчния мехур. Една чаена лъжичка, смесена със същото количество оцет, изпита на празен стомах сутрин и вечер преди сън, върши чудеса.

Може да приемате ябълков оцет за жлъчката и разтворен в чаша топла изворна вода. Правете това сутрин и се опитайте да изпиете водата с разредения в нея оцет (една голяма лъжица) на бавни глътки. Този еликсир има преди всичко очистващо действие.

Той не само помага за разбиване на бъбречните и жлъчните камъни, но и за пречистване на черния дроб и подобряване перисталтиката на червата.

Поръчате в нашият онлайн магазин Натурален ябълков оцет

При избора на Натурален и био ябълков оцет „ЛИДИЯ”,ние гарантираме качеството,както и че купувате жив, нефилтриран,непастьоризиран,ябълков оцет с”майка”