fbpx

Бъбреците играят ролята на филтър,който пречиства кръвта от отпадъчни продукти,като ги изхвърля чрез урината.Те са важен орган,който регулира баланса на телесните ни течности.

Бъбреците страдат от различни нарушения,като едно от най-разпространените са камъните в тях.В повечето случаи оставайки в бъбреците,те не причиняват болка,но изхвърлянето им ,т.е преминаването им по пикочните пътища,е придружено със силни болки в областта на бъбреците,в слабините и дори преминаващи към стомаха.Отделянето на урина е болезнено и в нея може да има кръв.

Практиката показва,че повечето камъни в бъбреците могат да се разтворят от ябълковият оцет,който успешно се бори с пикочната киселина.Препоръчва се 1 1/4 с.л ябълков оцет в чаша вода с или без 1ч.л мед всеки ден.Може са се използва и за подправяне на всекидневните салати.Важно е също да се консумират цвекло,магданоз,целина,краставици,моркови и зелен лук,които помагат за почистването на организма.Ефикасно действие има и включването на чай от коприва,дръжки от череши,коса от царевица.

Рецепта на Ванга за болни бъбреци:

Грънчарска глина се залива с ябълков оцет и се омесва добре. Намазана на платно, вечер глината се поставя на кръста над бъбреците.

Източник:Лечебният ябълков оцет
Поръчате в нашият онлайн магазин Натурален ябълков оцет

При избора на Натурален и био ябълков оцет „ЛИДИЯ”,ние гарантираме качеството,както и че купувате жив, нефилтриран,непастьоризиран,ябълков оцет с”майка”