fbpx

ябълков оцетСрещу киселини в стомаха използвайте домашни средства

При лошо храносмилане се стига до редица проблеми, едни от които се изразяват в наличието на киселини в стомаха. Проблемът е особено неприятен, заради което се налага да му бъде обърнато подобаващо внимание.
Счита се, че голяма част от киселините в стомаха дължат своята поява на дефицит на солна киселина в стомашния сок.
Неприятните усещания са на лице след прием на храна. Солната киселина в комбинация с ензима пепсин служат за разграждане на белтъчините.

Именно поради тази причина понижената доза на образуваната солна киселина в стомаха често отключва смущения, едни от които се изразяват в киселини в стомаха.

Усещанията са характерни за мъже и жени, приемащи храни с много белтъчини. Стомашните киселини в никакъв случай не са проблем, който застрашава живота, но определено тяхната поява се свързва със силен дискомфорт.

Симптомите са повече от ужасни: изгарящо усещане, подуване, болка, кашлица и гадене. Те затрудняват изпълнението на ежедневните задачи. Решение има и то се крие не в аптеката, а в кухнята на всеки един български гражданин.

Следващият път, когато ви сполети нещо подобно, веднага потърсете помощ от домашната аптечка. Тя е на една ръка разстояние, а върши истински чудеса при киселини в стомаха.

Лек с висококачествен ябълков оцет

На помощ пристига ценният ябълков оцет. Той предоставя възможност за увеличаване на солната киселина и нейната функционалност.

Оцетът спомага и за по-лесното разграждане на опредени хранителни продукти: месо, различни колбаси и храни, богати на белтъчини.

Ако се оплаквате от често оригване и образуване на газове, трябва да заложите на добре позната лечебна смес.

Рецепта: Една чаена лъжица ябълков оцет се смесва със същото количество мед и сода за хляб. Всички продукти се разтварят в чаша с преварена вода.

Газираното лекарствено средство служи за повишаване на киселинността в стомаха, като по този начин то помага на засегнатите да се отърват от проблемите.

При киселини в стомаха: Употребява се органичен ябълков оцет за максимални резултати. 2 супени лъжици оцет се разреждат в 200 мл вода. Полезната течност се пие половин час преди всяко хранене.

Освен срещу киселини, рецептата е подходяща и при хора, които страдат от наднормено тегло. Килограмите ще се топят постепенно, ако бъдете упорити и правите процедурата редовно.

Ябълковият оцет е перфектен при проблеми с киселините, тъй като е богат на калий. Той е важен за човешкото тяло и най-вече за нормалните контракции на мускулите.

Поръчате в нашият онлайн магазин Натурален ябълков оцет

При избора на Натурален и био ябълков оцет „ЛИДИЯ”,ние гарантираме качеството,както и че купувате жив, нефилтриран,непастьоризиран,ябълков оцет с”майка”

Източник:http://zdrave.ws/