fbpx

ябълков оцетНатуралния мед и оцет от ябълки имат лечебни сили, когато се прилагат по отделно, но комбинирате ли ги те ще подсилят имунната ви система и ще предпазят от инсулт и инфаркт.

Отложете приема на лекарства за дълго, защото тази комбинация от натурален мед и ябълков оцет ще ви помогне да бъдете здрави, защото можете да я консумирате макар да нямате никакви болежки, само профилактично. Сместа може да се приема профилактично, защото има силата да подсили организма ви до максимум и да държи всяко едно заболяване далече.

Лечебната смес се препоръчва на хората с диагноза атероскероза, защото тя има силата да спре образуването на тромби в кръвоносните съдове. Когато предотвратите тези образувания вие сте получили максимална защита от инфаркт или инсулт. Когато консумирате ежедневно комбинацията от мед и ябълков оцет пречиствате организма си напълно и в него вече няма следи от вредните токсини.

Рецептата, която служи за профилактика и лечение се приготвя по-много лесен начин, а както сами виждате продуктите за нея присъстват в ежедневието на всички ни. Вземете чаша и в нея напълнете 100 милилитра вода. После добавете 2 с.л  оцет. Завършете с прибавянето на 1с.л  мед. Бъркайте докато меда се разтвори напълно. Цялата смес изпийте в рамките на 24 часа, като препоръчваме да я разделите на 3 части. Изпивайте всяка част от лечебната течност най-малко 20 минути преди да консумирате храна.

Сами по се бе си можете да използвате меда за лечение на леки рани. Той е много подходящ, защото, за да се развиват и размножават бактериите им трябва водна среда, но меда има силата да изсушава.

Когато оцета се използва сам за лечение е много подходящ за успокояване на сърбежа, който е причинен от ухапване на различни насекоми, като комари, паяци или бълхи. Просто с помощта на памучен тампон, който е натопен в ябълков оцет намажете ухапаното място. Бързо ще изчезне отока и сърбежа, за да може да се наслаждавате на топлото време и прекрасния ден.

Поръчате в нашият онлайн магазин Натурален ябълков оцет

При избора на Натурален и био ябълков оцет „ЛИДИЯ”,ние гарантираме качеството,както и че купувате жив, нефилтриран,непастьоризиран,ябълков оцет с”майка”

Източник:http://www.bilka.info/