fbpx

ябълков оцетСрещу мускулни болки, артрит, високо кръвно и още редица заболявания може да ви помогне един единствен лек.

Специалистите също го препоръчват, защото той се приготвя от целебния чесън, полезния ябълков оцет и незаменимият мед. Съставките по отделно борят различни заболявания, но когато се смесят те стават мощно „лекарство“, което ще ви помогне да преборите почти всяка болежка.Този лек има уникално действие и може да бъде приеман от хората, които страдат от артрит, астма, затлъстяване, инфекциозни заболявания и репродуктивни заболявания. Успешно се бори с настинка, високо кръвно и хемороиди. Приема му се препоръчва и за облекчаване на зъбобол и потушаване на неблагоприятните симптоми на язвата. Изключително полезен е за дебелото черво и млечната жлеза, като намалява до минимум риска от рак на тези органи.

Този чудодеен лек, който успява да се справи с високо кръвно и всички други заболявания, които изброихме всъщност е еликсир. Той се приготвя по следната рецепта: обелвате 8 скилидки чесън и ги нарязвате на ситни парченца. Смесвате в съд чаена чаша ябълков оцет и чаена чаша пчелен мед. Добавяте и наситнените скилидки чесън. Тази смес трябва да се разбие много хубаво, затова ви препоръчваме да я разбиете с помощта на блендер. Готовият еликсир се изсипва в стъклено бурканче или шише. Съхранява се на хладно, най-добре в хладилника. Преди да започнете да приемате от сместа, тя трябва да престои 5 дена.

От нея се взима само един път на ден и то преди да закусите (на празен стомах) по 2 супени лъжици. Препоръчваме да не приемате сместа директно, а да разтворите дневното количество в малко сок или вода и тогава да го изпиете.

Това е един уникален лек, който се предлага за лечението на толкова много здравословни проблеми. Мощната лечебна сила на тези продукти, които вложихме в него наистина е уникална, защото съдържащите се вещества в чесъна, ябълковия оцет и меда имат положително въздействие върху организма, като му подаряват цветущо здраве.

Това е рецептата, която ще замени лекарствата за високо кръвно, настинките, язвата и другите заболявания.

Поръчате в нашият онлайн магазин Натурален ябълков оцет

При избора на Натурален и био ябълков оцет „ЛИДИЯ”,ние гарантираме качеството,както и че купувате жив, нефилтриран,непастьоризиран,ябълков оцет с”майка”

Източник:http://www.bilka.info/