fbpx

Slide1ocetВредният холестерол представлява мазнина, която циркулира в кръвта и се натрупва по кръвоносните съдове, причинявайки тяхното стеснявайте, състояние, известно още като атеросклероза. Тя, от своя страна, може да доведе до появата на други сериозни заболявания, като например сърдечно-съдови.
Причините за високия холестерол се дължат главно на генетика, лоша диета и други фактори, като тютюнопушене, алкохол, заседнал начин на живот, стрес или бременност.
Единственият начин за диагностициране на заболяването се състои в осъществяване на клиничен анализ. В случай, че стойностите на лошия холестерол са високи, може да използвате следния метод, който да ви помогне за тяхното намаляване в много кратък период от време.
Необходими продукти:
3 сушени смокини
200 милилитра натурален ябълков оцет
Начин на приготвяне:
Тази рецепта може да се приготви през нощта и да се прилага на следващата сутрин. Забодете смокините с клечка за зъби и ги поставете в подходящ съд. Залейте ги с 200 милилитра натурален ябълков оцет и ги оставете да престоят за 12 часа. Консумирайте смокините на следващата сутрин. Може да използвате оцета в продължение на 7 последователни дни. Сложете нови смокини в същия съд и ги оставете да абсорбират оцета за определеното време. Лечението трябва да се осъществява в продължение на 2 седмици, като заедно с него може да включите здравословно хранене и физически упражнения, за да улесните намаляване на нивата от вреден холестерол в кръвта.

Поръчате в нашият онлайн магазин Натурален ябълков оцет

При избора на Натурален и био ябълков оцет „ЛИДИЯ”,ние гарантираме качеството,както и че купувате жив, нефилтриран,непастьоризиран,ябълков оцет с”майка”

Източник:Здравни съвети Framar.bg