fbpx

ябълков оцет ЛидияТази напитка комбинира добре любимите съставки на меда-ябълков оцет, лимон и чесън.
Мед: Медът действа като естествен подсладител ,също така има анти-бактериално, анти-вирусно, и противогъбично действие. Той може да помогне да потуши и досадната кашлица.
Лимон: добавя свеж аромат и е естествен анти-вирусен компонент в напитката,който в комбинация с меда детоксикира тялото ви.
Ябълков оцет: Списъкът с ползите за здравето на ябълковият оцет е безкраен. Основната му полза в тази напитка е,да успокои болките в гърлото,да укрепи имунната система и да изхвърли токсините от тялото.
Чесънът: Чесънът съдържа биологически активни вещества – алкалоиди, които по своето действие са аналогични на инсулина – снижават нивото на захарта в кръвта. Приемането на пресен чесън регулира кръвното налягане, намалява риска от артериосклероза, намалява тромбозите, укрепва защитните сили на организма, унищожава болестотворните бактерии и паразити, снижава нивото на холестерола. Употребата на чесън прави кръвоносните съдове по-еластични, което го прави особено полезен за възрастните хора, така че, никога не е късно да бъде използван.Установено е, приемането на пресен чесън забавя нарастването на раковите клетки
Какво ви е необходимо:
10-11 скилидки чесън
2 чаши вода
1/4 Чаша ябълков оцет
1 Лимон
4 Супени лъжици мед (или повече на вкус)
Сварете обелените и намачкани скилидки чесън в 1 ½ чаши вода за 10 минути, можете да използвате 2 чаши, ако предпочитате по-разреден аромат. Оставете да се охлади и го смесете с натуралния ябълков оцет, сока от 1 лимон, и най-малко 4 супени лъжици мед. Оставете напитката за 5 дни в хладилник.
Приемайте 2-3 пъти дневно.

Поръчате в нашият онлайн магазин Натурален ябълков оцет

При избора на Натурален и био ябълков оцет „ЛИДИЯ”,ние гарантираме качеството,както и че купувате жив, нефилтриран,непастьоризиран,ябълков оцет с”майка”