fbpx

ябълков оцетЯбълковият оцет стимулира циркулацията на кръвта в капилярите, които проникват през кожата, убива бактериите и премахва малки пъпки и черни точки. Органичните киселини, съдържащи се в него, спомагат за регенерирането на кожните клетки, като по този начин помагат за изглаждане на бръчките. За целта може да си приготвите следния лосион.
Смесете 1 супена лъжица натурален ябълков оцет с 1/2 чаена чаша прясно изцеден сок от моркови. Мажете лицето си с този тоник сутрин и вечер след почистване на кожата. Постепенно фините бръчки се изглаждат и кожата започва да сияе.

Ако не разполагате с морковен сок, може да избърсвате лицето си само с ябълков оцет, разреден с вода (1 чаена лъжичка на 1 чаена чаша вода).
Тази процедура правете всяка сутрин, преди да нанесете грима или крема си за лице. При не толкова чувствителна кожа може да го повтаряте и вечер. Една седмица по-късно направете пауза в продължение на 1 седмица. След това отново повторете курса.

При избора на Натурален и био ябълков оцет „ЛИДИЯ”,ние гарантираме качеството,както и че купувате нефилтриран,непастьоризиран,ябълков оцет с”майка”

 

Още за:  Framar.bg