fbpx

оцет ябълковДнес споделяме изключителната история на 44-годишен мъж, който избягва операция на коляното с помощта на лек от само 2 съставки.

Той използва тези 2 съставки и избягва операция на коляното като се спасява и от болките си. Тогава решава да сподели ефикасната рецепта на този изключителен естествен лек с всички вас.

Тузлак Елвир Д., 44 г., имал хронична болка в коляното, причинена от дългото стоене на крака на работа. Като отишъл на лекар му казали, че повече няма да може да стои на крака, ако не му направят операция. Понеже искал да избегне операцията на всяка цена, той започнал да търси естествено решение.

Възрастна жена, с която той се среща случайно го съветва да опита този лек като използва само 3 чаени чаши ябълков оцет и 1 чаена чаша сол. Тя му казва да смеси двете съставки добре докато солта се разтопи, след което да вземе парче плат или марля, да го натопи в лека и да увие болезненото място с него, оставяйки компреса да действа за през нощта. След като Елвир правил този компрес една седмица болката му изчезнала и коленете му напълно оздравели.

Правилната стойка на тялото зависи от здравите колене. Освен това, ставите на коленете поддържат движението на краката при ходене, тичане, скачане или стоене на крака. С възрастта, правилната лубрикация на ставите намалява и сухожилията и връзките стават по-малко подвижни и не така гъвкави. Понеже смазването на ставите е естествен процес, за да се предпазвате от загубата му вие можете единствено да използвате естествени лекове като препоръчания по-горе в настоящата статия.

Поръчате в нашият онлайн магазин Натурален ябълков оцет

При избора на Натурален и био ябълков оцет „ЛИДИЯ”,ние гарантираме качеството,както и че купувате жив, нефилтриран,непастьоризиран,ябълков оцет с”майка”

Източник:http://zdravivsekiden.com/