fbpx

ябълков оцетРецептите на руският билкар Генадий Малахов са изключително ефективни и лесно се правят.

Генадий Малахов е руски лечител и билкар. Неговите рецепти са помогнали на много болни. И най-вече на хора, които са имали болки в ставите. Рецептата за компрес, която ви предлагаме днес, е много подходяща и ефективна при болезнени стави в областта на глезена.

За съжаление, днес много болни по целия свят страдат от болки в гърба, коленете, краката и глезените, особено по-възрастните хора. Днес обаче и младите хора имат ставни проблеми. Болки в гърба, болка в крака и в глезена – това е познато на хора, които прекарват цял ден в седнало положение. Също така и ако постоянно са прави, но не много подвижни, като продавачите в магазина, например. Но ставните болки при младите хора се срещат най-вече при онези, които живеят неактивен начин на живот.

Много е трудно да си представим как живеят хората, които имат болки в ставите на краката или гърба. Как извършват всекидневните си задачи? Определено трудностите за тези хора са повече, отколкото за другите, които са здрави.

Известният руски лекар и експерт, Генадий Малахов публикува преди време рецепта, която може да помогне при лечение на болезнени стави. С помощта на тази рецепта състоянието на ставите се облекчава за една нощ.

Това лекарство е много просто и лесно да се направи. Компонентите за този компрес може да се открият във всеки кухненски шкаф.

Рецепта за компрес по рецептата на Генадий Малахов лекува болезнени стави

Вие се нуждаете от следните съставки: пчелен мед, брашно, мътен ябълков оцет и водка. Просто изсипете тези 4 съставки в купа – в равни количества. Трябва да се направи пастообразна смес. Забележка: можете да добавите още брашно, ако е необходимо, за да не е прекалено рядко. След това, трябва да се приложи тази смес върху засегнатата област. Увийте крака с памучно парче и найлон.Тази смес се ползва не повече от 2, максимум 3 нощи. Още след втория компрес ще усетите облекчение.

 

Поръчате в нашият онлайн магазин Натурален ябълков оцет

При избора на Натурален и био ябълков оцет „ЛИДИЯ”,ние гарантираме качеството,както и че купувате жив, нефилтриран,непастьоризиран,ябълков оцет с”майка”

 

Източник:http://lekuva.net/