fbpx

ябълков оцетТова е една стара и ефективна рецепта за облекчаване на болките в гърлото. В нея се съдържат природни продукти като мед, натурален ябълков оцет и лимон, които са отлични средства за намаляване на възпалението в засегнатата област и за стимулиране на имунната система.

Изсипете една чаена чаша вода в отделен съд и я сложете на котлона, за да се затопли. Премахнете я от огъня и към нея добавете прясно изцеден сок на половин лимон, 1 чаена лъжичка натурален ябълков оцет, 1 чаена лъжичка мед и щипка лют червен пипер. Разбъркайте отварата, за да може съставките да се смесят добре. Вкусът на напитката е малко по-силен, затова ви препоръчваме да я пиете бавно и на малки глътки, за да може домашно приготвения лек да даде едни добри резултати върху заздравяване на гърлото ви. Консумирайте 2 пъти дневно в продължение на 3 последователни дни.

Поръчате в нашият онлайн магазин Натурален ябълков оцет

При избора на Натурален и био ябълков оцет „ЛИДИЯ”,ние гарантираме качеството,както и че купувате жив, нефилтриран,непастьоризиран,ябълков оцет с”майка”

Източник:http://saveti.framar.bg/