fbpx

gettyimages-464461402-acv-sasimotoГенадий Петрович Малахов е известен руски писател на книги, посветени върху народната медицина, който живее и работи в Каменск-Шахтинский. Той е публикувал над шестдесет книги, продадени в повече от 30 млн. копия и преведени на няколко чужди езика. Със своите произведения той иска да мотивира хората да се запознаят с болестите и да намерят начин тяхното облекчаване. Много от терапиите, препоръчани в неговите книги, той е приложил върху себе си. Следната рецепта помага за облекчаване на болката в ставите и подобрява тяхната активност.
Смесете равни количества мед, брашно, натурален ябълков оцет и водка. Разбъркайте съставките с ръце до получаване на тесто. Ако е необходимо, може да добавите още брашно. Нанесете лечебното средство върху болезнения участък. Покрийте го с найлоново фолио, а върху него поставете памучна кърпа. Оставете лечебното средство да действа за една нощ и го отстранете на следващата сутрин. Този компрес ще ви помогне да се отървете от болката в ставите и да подобрите тяхната активност.

 

Поръчате в нашият онлайн магазин Натурален ябълков оцет

При избора на Натурален и био ябълков оцет „ЛИДИЯ”,ние гарантираме качеството,както и че купувате жив, нефилтриран,непастьоризиран,ябълков оцет с”майка”

Източник:Здравни съвети Framar.bg