fbpx

med i ocetТази лечебна смес е една от най-силните и мощни – задължителна за всеки, който иска да бъде здрав!

Спрете хапчетата и изкуствените препарати, гарантиращи силен имунитет, борба с хипертонията, крепко здраве и какво ли още не. Основната цел на тези илачи по аптеките е печалба, а много от тях по-скоро вредят на здравето, отколкото да му помагат.
Ако държите да сте здрави обаче, препоръчваме ви една задължителна за всеки човек лечебна смес от само три съставки, която е идеална за употреба точно в този сезон. Пийте по 2 лъжици от нея на гладно всяка сутрин и още на петия ден няма да повярвате на резултатите.
Това е мощна лечебна смес за ударно засилване на имунитета, успешно бори хопертонията като моментално сваля високото кръвно налягане, облекчава много болките при артрит и е истински бич за лошия холестерол в кръвта.
Рецептата е съвсем простичка и се състои от чесън, оцет – натурален ябълков и натурален мед. Вземете една чаша от ябълковия оцет, десет скилидки чесън и една чаша чист натурален мед.
Обелете чесъна, но поставете скилидките цели, без да ги режете или начуквате, в един съд, заедно с меда и ябълковия оцет. Най-добре е да използвате за целта добре затварящ се стъклен буркан. Съхранявайте лечебната смес в хладилника като преди първата консумация от нея е добре да са минали поне 2 часа, за да може съставките да се смесят напълно.

Приемайте от тази лечебна смес по 2 лъжици всяка сутрин, а след това оставете да мине поне половин час, преди да започнете да се храните. Тази процедура с приема на лечебната смес може да продължи месеци като само ще помогне на здравето ви. Първите резултати обаче се забелязват още на петия ден.
Тогава сами ще се уверите, че главоболието и слабостта ви – ако сте имали такива, са изчезнали, кръвното ви се е нормализирало, а лошият холестерол е намалял. И най-вече – обзалагаме се, че ще изкарате цяла зима, без да ви пипне вирус, а камо ли грип.

Поръчате в нашият онлайн магазин Натурален ябълков оцет

При избора на Натурален и био ябълков оцет „ЛИДИЯ”,ние гарантираме качеството,както и че купувате жив, нефилтриран,непастьоризиран,ябълков оцет с”майка”
 

doctorbg.net