fbpx

485002678_XSЖълтите смолисти вещества, съдържащи се в ушните канали, изобщо не са привлекателни, въпреки, че тяхната роля е от съществено значение за здравето. Те служат за предпазване на слуховите органи от навлизане на прах, мръсотия и бактерии. Въпреки това, по-голямата част от хората смятат, че редовното почистване на ушите е ненужно и нехигиенично.
Понякога слуховите органи започват да отделят прекомерно количество ушна кал. Клечките за уши само притискат бактериите към вътрешната част на ухото. Трябва да знаете, че ушната кал може да бъде отстранена по естествен път, посредством дъвчене или говорене. В някои от случаите нейното прекомерно количество може да доведе до нежелани реакции, като главоболие, проблеми със синусите, болка в ушите, влошен слух и дори виене на свят.

Доктор Дейвид Хил открива един лесен и естествен метод за отстраняване на ушната кал с помощта на смес от спирт и оцет. Ето как.
Необходимо продукти:
1/4 чаена лъжица натурален ябълков оцет
1/4 чаена лъжица медицински спирт
Начин на приложение:
Смесете двете съставки в отделен съд. С помощта на капкомер нанесете капка от сместа в засегнатия участък, докато се намирате в легнало положение. Изчакайте около минута, след което се изправете и внимателно почистете ушната мида с помощта на салфетка. При необходимост повторете процедурата с другото ухо.

Поръчате в нашият онлайн магазин Натурален ябълков оцет

При избора на Натурален и био ябълков оцет „ЛИДИЯ”,ние гарантираме качеството,както и че купувате жив, нефилтриран,непастьоризиран,ябълков оцет с”майка”

 

| Здравни съвети Framar.bg