fbpx

Много от нас знаят от личен опит какво е фибром – малко образувание по кожата, което се появява както при мъже, така и жени. Фибромите сами по себе си не са опасни, но изглеждат неестетично, което предизвиква редица неудобства. Най-често тези образувания се появяват в областта на подмишницата, врата и зад коленете. Въпреки че може да има и много по-неприятни места за появата им, като например клепачите или слабините на човек. Изследвания в тази посока показват, че образуването им е свързано с намален имунитет, но все още няма единна теория за това. Има обаче лесен и най-важното – нартурален метод за премахването им. Ябълков оцет! Той ще Ви помогне да премахнете този вид папиломи и те да изсъхнат и да паднат от самосебе си.
За целта просто навлажнете памучен тампон с малко количество натурален ябълков оцет и го приложете към мястото с фибром. Повтаряйте процедурата 2-3 пъти на ден. Постепенно фибромите започнат да променят цвета си и в крайна сметка изчезват. Забележка: Този метод не е подходящ за приложение в близост до очите или устата. Във всички е най-добре да се консултирате с лекар, който ще ви помогне да изберете най-подходящия метод за тяхното премахване.

При избора на Натурален и био ябълков оцет „ЛИДИЯ”,ние гарантираме качеството,както и че купувате жив, нефилтриран,непастьоризиран,ябълков оцет с”майка”

Източник: https://www.diana.bg/premahnete-fibromite-samo-s-otset/