fbpx

imunitetИндийският медик лекува пациентите си само с нея

Индийският д-р Шафик Ахмед разкри вълшебната си рецепта, която предпазва от всякакви болести.
Не случайно той е кръстил тази толкова ефикасна рецепта „Няма болести”.
Изсипете в един стъклен буркан по ¼ ч.ч. карамелизиран лук, настърган джинджифил и ситно нарязан чесън. Добавете две пресни чушки и по две супени лъжици настърган хрян и куркума.
Залейте всички тези продукти със 700 мл. ябълков оцет и затворете буркана. Разклатете го добре, за да се смесят съставките. Оставете го да престои на сухо и хладно място за 14 дни, като всеки ден го разклащате по веднъж.След този период вече имате вълшебна смес, която, ако консумирате редовно ще държи болестите далеч от вас.
Когато изчерпате лекарството е необходимо да направите тримесечна пауза, тъй като е доста силно.
За да сте здрави и болестите да бягат от вас като дявол от тамян, ще трябва да консумирате по една супена лъжица всяка сутрин до изчерпването на количеството.
Индийският д-р Шафик Ахмед твърди, че благодарение на тази рецепта е излекувал много свои пациенти от най-различни заболявания. Освен това тя подсилва организма и имунната система в частност и не позволява да попаднете в плен на поредния вирус или болест. Изключително е полезна за това време на годината, когато тепърва ни предстои да се сблъскаме с тежкия грип, бронхит и какво ли още не.

Поръчате в нашият онлайн магазин Натурален ябълков оцет

При избора на Натурален и био ябълков оцет „ЛИДИЯ”,ние гарантираме качеството,както и че купувате жив, нефилтриран,непастьоризиран,ябълков оцет с”майка”
Източник:http://lekuva.net/