fbpx

Пристъпно заболяване със сезонен характер. Причинява се от тичинковия прашец през периода на цъфтежа на цветята и растенията. Предшества се от сърбеж в носа и гърлото и от главоболие, след което започва многократно кихане, запушване на носа и отделяне на бистра течност от него.

Ето няколко начина да се справим със сенната хрема:

Вземете чаша топла преварена вода, 2 супени лъжици ябълков оцет и една лъжица мед може да бъде захар. Всички разбърква се и се пие. Започнете да го пиете преди началото на алергичният период и завършете в края на алергичните период.

Очеболец корен, дафинови листа, невен – от всички билки се слага по 1с.л. във вряща вода – 0.5 литра и престояват 12 часа. След това, се добавя  2 ч. л.  мед и ябълков оцет. Пие се 1 / 3 чаша половин час преди хранене, три пъти дневно.

Правете инхалации:Поставете в съд 4-5 счукани скилидки чесън,2 с.л натурален ябълков оцет.Налейте 1.5л.вряща вода и вдишвайте парата.
Използвайте суров,нефилтриран,непастьоризиран ябълков оцет!!!

 

Поръчате в нашият онлайн магазин Натурален ябълков оцет

При избора на Натурален и био ябълков оцет „ЛИДИЯ”,ние гарантираме качеството,както и че купувате жив, нефилтриран,непастьоризиран,ябълков оцет с”майка”