fbpx

ябълков оцетЯбълков оцет помага при полиартрит, артроза, шипове и подагра

В действителност, за да излезете победители в тази борба с артрита и полиартрита – т.е. възпалението на ставите и артрозата, е необходимо безпрекословно да следвате диета, основана на рязко ограничаване на соли и пурини. Възползвайте се от напитка с ябълков оцет.
Само няколко седмици лечение и ще захвърлите бастунчето.
В народната медицина е известно едно от най-добрите средства за лечение на артрита и това наистина е ябълковият оцет.

За съжаление, много хора страдат от артрит. Не помагат нито ибупрофенът, нито другите подобни препарати. Може и да не ви се вярва, но ако пиете ябълков оцет (смесвате с чаша вода не 2, а 10 чаени лъжички ябълков оцет), още на втория ден накуцването ще намалее с цели 20 процента, а на четвъртия ден – с 50 процента. А към края на месеца – с цели 75 процента.
В крайна сметка болките изчезват, а ставите се раздвижват. И човекът, който доскоро се е придвижвал с бастунче, вече може да се движи самостоятелно.
А знаете ли, че англичаните имат една поговорка: „Ако изяждате на ден по една ябълка, лекар не ви е нужен“. Вероятно затова хората там страдат много по-рядко от отлагането на соли. Това се обяснява и с факта, че англичаните обичат чай с мляко – те изливат прясно приготвения чай в горещото мляко. Оказва се, че именно млякото извлича от чая всички полезни ферменти и снабдява с тях човешкия организъм.
Ако концентрацията на оцета ви се струва висока, започнете с 5 лъжички и постепенно добавяйте по още една, докато стигнете до 10 лъжички. Приемайте напитката по време на ядене.

Поръчате в нашият онлайн магазин Натурален ябълков оцет

При избора на Натурален и био ябълков оцет „ЛИДИЯ”,ние гарантираме качеството,както и че купувате жив, нефилтриран,непастьоризиран,ябълков оцет с”майка”

Източник:http://lechitel.net