fbpx

оцет джинджифил 2Невероятна лечебна смес за лечение на синузит и всякакви вирусни инфекции!

Лесното вдишване на въздух е нещо, което предразполага човека към по-добро здраве по принцип. Разбира се, то трябва да става през носа, защото дишането през устата води до един куп микроби, които връхлитат необезпокоявано в организма.За целта, когато има нужда, а и не само, трябва да се провежда изчистване, което да гарантира добро здраве. То се провежда при лечение на синузит или други проблеми, тъй като чрез него се постигат чисто нови синуси.

Лечението се извършва с една смес, съставена само от две неща. Става въпрос за комбинация между джинджифил и ябълков оцет.

Джинджифилът има противогъбични свойства. Той намалява алергичните реакции и изчиства слузта, която се образува в носа.

Ябълковият оцет пък съдържа минерали, антиоксиданти и витамини. Той има противовъзпалително действие. Премахва бактериите в организма.

Сместа е възможно най-лесната за получаване. Трябва просто да се настърже един немного голям корен от джинджифил, а към него да се добави ябълков оцет в размер на 250 мл.

Разбърква се обилно и се пресипва в стъклен буркан, където престоява при затворена капачка на прохладно място. Това става в рамките на 10 дни. В този период нека бурканът от време на време да се разклаща.

Сместа по принцип се вдишва. Това се прави в рамките само на 5 минути два пъти дневно. Продължителността на това лечение на синузит и други подобни проблеми е 5 дни. През цялото лечение е хубаво нощем да си слагате на врата за 1 час навлажнена със сместа кърпа.

Това средство изчиства синузита много бързо, а освен това изчиства и всякаква слуз в областта на носа, което облекчава дишането. Има полза и при храчки в белите дробове, тъй като помага за изхвърлянето им.

Сместа е подходяща за всеки човек. Тя се ползва най-вече от астматици и заболели от бронхит или синузит, но би могла да се приложи и при здрави хора, които просто желаят да се пречистят и да освежат дишането си.

Поръчате в нашият онлайн магазин Натурален ябълков оцет

При избора на Натурален и био ябълков оцет „ЛИДИЯ”,ние гарантираме качеството,както и че купувате жив, нефилтриран,непастьоризиран,ябълков оцет с”майка”

Източник:http://www.doctorbg.net/