fbpx

оцет и джинджифил i medТези естествени средства помагат за подобряване на състоянието на организма при много заболявания. Не забравяйте, че тази смес трябва да престои в хладилника най-малко 5 дни, за да се приеме пише zdrave.ws.

Природните средства стават все по-популярни като алтернатива на медикаменти за лечение на много заболявания. Те често действат като добри лекарства, но не са със странични ефекти.
Лечебните свойства на много растения и продукти се използват за борба с болестите от древни времена. В наше време, научните изследвания често потвърждават ефективността на много природни ресурси.

Комбинацията от чесън, джинджифил и мед, заедно с някои други естествени съставки, успешно лекува много заболявания.

Каква е формулата?

Всички тези съставки имат противовъзпалителни и антиоксидантни свойства и те помагат в битката с такива заболявания и здравословни проблеми като:

-артрит
-астма
-високото кръвно налягане
-повишен холестерол
-газове и лошо храносмилане
-главоболие
-проблеми с кръвообращението и сърдечно-съдови заболявания
-хемороиди
-кожни проблеми като акне
-зъбобол
-наднорменото тегло
-язва

Тази смес може да се разглежда като елексир за дълголетие , тъй като ни предпазва от много от болести, които могат да атакуват нашето тяло и да причинят сериозни проблеми.

В китайската природна медицина  д-р Хан Цао (Han Len Цао), споделя за тази комбинация, която е давал на различни пациенти (на гладно). Той отбелязва, че за по-малко от седмица, те спират да се оплакват от високо кръвно налягане, значително намаляват и нивата на холестерола.

Всички съставки, използвани в сместа, са отделно изследвани, и е установено, че те могат да се подобрят състоянието на организма при различни заболявания, например артрит.

Потвърдено е, че те действат като естествен противовъзпалителен агент, способен да намали възпалението в тялото, което е много важно при хронични заболявания.

Как да си направим естественото средство?

Това е много просто .

Съставки:

½ чаша лимонов сок (125 мл)
½ чаша сок от джинджифил (125 мл)
25 скилидки чесън
1 чаша натурален ябълков оцет (250 мл)
1 чаша чист мед (340 грама)

Смесете половин чаша лимонов сок и половин чаша сок от джинджифил.
Добавете в микса 25 скилидки счукан чесън и сложете всичко в блендера.
Сложете накрая чаша ябълков оцет и чаша мед. Миксирайте за кратко.
Накрая, изсипете сместа в стъклена бутилка и я сложете в хладилника. След 5 дена е готово.

За превенция се разтварят две супени лъжици от сместа в чаша с топла вода сутрин на гладно.
Ако искате – може да вземе втора доза – един час след вечеря.

Ползва се при: менструални болки, акне – външно се ползва и вътрешно, артрит, рак- за рака се удвоява количеството на чесъна, високо кръвно налягане, намаляване на нивото на холестерола, болести на сърцето, лошо храносмилане и газове.

Поръчате в нашият онлайн магазин Натурален ябълков оцет

При избора на Натурален и био ябълков оцет „ЛИДИЯ”,ние гарантираме качеството,както и че купувате жив, нефилтриран,непастьоризиран,ябълков оцет с”майка”

Източник:http://www.zona-zdrave.com