fbpx

images apple 3Забравете за кремовете и лекарствата и ги заменете с природни лекове, съветват американските дерматолози Дейвид Бенк и Дженифър Джеблоу.
След серия експерименти и изследвания те установили, че леките рани трябва да се лекуват с мед< - той лишава бактериите от водната среда, която им е необходима за размножаване. "Спокойно може да лекувате ухапвания от насекоми с ябълков оцет. Киселината облекчава сърбежа и намалява отока. Ябълковият оцет е ефикасен и при микозата, за целта той трябва да се разреди с вода в съотношение 1 към 3″, съветват дерматолозите.
Според тях оцетът помага и при неприятен мирис на подмишниците – миризмата не идвала от потта, а от бактериите. Лесната рецепта за справяне с проблема: натопете памук в оцет и после натрийте подмишниците, така бактериите няма да се размножават.

За да не се образуват тромби в кръвоносните съдове, които по кръвен път биха могли да предизвикат емболия, трябва да предотвратите развитието на атеросклероза. Това е заболяване, което може да причини инфаркт или инсулт , поради това, че има вероятност да се запушат основните артерии на организма. За да избегнете тази опасност, а и за пречистване на цялото тяло, приложете следната рецепта. Една чаена лъжичка ябълков оцет и една чаена лъжичка натурален пчелен мед се разтварят в 100 грама студена вода. Сместа се пие три пъти дневно половин час преди хранене. Дори и да нямате конкретни оплаквания, можете да прилагате тази процедура профилактично.

Поръчате в нашият онлайн магазин Натурален ябълков оцет

При избора на Натурален и био ябълков оцет „ЛИДИЯ”,ние гарантираме качеството,както и че купувате жив, нефилтриран,непастьоризиран,ябълков оцет с”майка”

Източник:http://www.zdravno.bg/