fbpx

ябълков оцетИстинският натурален ябълков оцет е нещо повече от обикновена кулинарна подправка в салатата

С ябълков оцет обикновено се овкусява салатата, но също така се премахнат следите от акне, тъмните петна и лунички, а пред силата му отстъпват и бръчките. Освен това, сред всички предлагани козметични продукти, ябълковият оцет е най-достъпното, здравословно и евтино средство за красота!

Ябълковият оцет видимо ще ви подмлади. Той стяга порите, като по този начин заличава фините бръчици и изглажда релефа на кожата. Просто нанесете с тампон разреден оцет в местата, където са най-забележимите разширени пори. Почистете кожата на лицето вечер с ябълков оцет, вместо обичайния лосион, след това измийте и подсушете.

Ябълковият оцет е възможно да забави дори процеса на стареене. Вземете оцет и мед, и смесете добре в съотношение 1:1, за да направите маска на лицето. След като действа около 20 минути, може да се изплакне с хладка вода. Тази процедура, която трябва да се прави веднъж седмично, ще предотврати появата на бръчки и лунички.

Може да използвате ябълков оцет и като истинска панацея срещу младежките пъпки. Едно от основните предимства на този натурален продукт е, че той доказано лекува акне. Известна е неговата невероятна способност безкомпромисно да ликвидира инфекциозните бактерии по кожата. Може да се приложи рецептата на Nature.Health, която се смята за хит при домашното лечение. Използва се масло от сандалово дърво и оцет в съотношение 1:1. Тази вълшебна маска с ябълков оцет напълно премахва пъпките и помага да изчезнат на неприятните белези по кожата.

Поръчате в нашият онлайн магазин Натурален ябълков оцет

При избора на Натурален и био ябълков оцет „ЛИДИЯ”,ние гарантираме качеството,както и че купувате жив, нефилтриран,непастьоризиран,ябълков оцет с”майка”
Източник:http://lekuva.net/